[Oprindeligt publiceret af Forsvarets Efterretningstjeneste]

Udfordringerne, som alle frit kan prøve kræfter med, er udviklet af FE’s medarbejdere, der er blandt landets dygtigste it-eksperter. På den nye hjemmeside er der bl.a. opgaver inden for kryptering, reversing og cybersikkerhed, og siden vil løbende blive opdateret med nye opgaver og udfordringer af flere sværhedsgrader.

Om FE Challenges siger chef for Forsvarets Efterretningstjeneste, Lars Findsen:

”Cybertruslen er en af de største trusler mod Danmark, og hvis FE skal kunne beskytte Danmark, er vi nødt til at kunne trække på de bedste it-folk. Med denne her side er det min ambition at vække endnu mere interesse hos it-talenter rundt om i landet, så de bliver nysgerrige både efter de muligheder, som et it-job generelt giver, men også det helt særlige, vi som efterretningstjeneste kan tilbyde. Så er du et it-talent, så kom og vær med.”

Prøv kræfter med vores opgaver

Ambitionen er at vække interesse for it-faget som karrierevej og samtidig bidrage til, at FE fortsat kan tiltrække de dygtigste it-medarbejdere.

Med FEchallenges.dk giver vi en smagsprøve på udvalgte it-opgaver, som FE ansatte kunne arbejde med.

Vi lægger vægt på, at udfordringerne er så realistiske som muligt. Derfor er en af opgaverne udviklet af det seneste cyberlandshold, mens en anden tester, om it-færdighederne kunne række til optagelse på FE’s hackerakademi.

FEchallenges.dk er derfor også for dem, der har høje faglige it-kompetencer, og som ikke kan lade være med at teste, hvor langt de kan komme med opgaverne.

Har DU mod på tage udfordringen op, så kig forbi www.FEchallenges.dk