• Kontor/administration: SAP applikationskonsulenter til Forsvarets Efterretningstjeneste
 • ANALYSE: Forsvarets Efterretningstjeneste søger en sømilitær analytiker
  Ansøgningsfrist: 26.04.23
  Er du taktisk officer i Søværnet? Har du gode analytiske evner til at kunne finde de helt rigtige og relevante efterretninger, som FE har behov for? Har du en solid it-forståelse og evnerne til let at sætte dig ind i nye it-systemer?


 • ADMINISTRATION: Sagsbehandler og projektansvarlig til voksende IMINT Collection-team
  Ansøgningsfrist: 24.04.23
  Brænder du for at arbejde med højt specialiserede kollegaer i en operativ ramme? Vil du være med til at skabe struktur og overblik i projekter og samarbejdsfora i både national og international ramme?


 • ANALYSE: Vi søger en geo-data behandler og analytiker til Forsvarets Efterretningstjeneste
  Ansøgningsfrist: 26.04.23
  Er du interesseret i at arbejde med Arktis og blive en vigtig del af beskyttelsen af danske interesser og styrker i Arktis, og i udlandet generelt? Brænder du for at arbejde med store og varierende data, i et agilt og innovativt arbejdsmiljø? Vil du gerne være med til at opbygge en ny operativ kapacitet fra bunden, og i tæt kontakt med de relevante enheder i forsvaret, bl.a. Arktisk Kommando?

 • DATA: Udvikler med Geodata-interesse til Forsvarets Efterretningstjeneste 
  Ansøgningsfrist: 26.04.23
  Vil du være med til at gøre os endnu bedre til at udnytte geodata? Er du struktureret, og evner du at håndtere store mængder data? Kan du samarbejde på tværs og har du lyst til at arbejde med udvikling af geodataløsninger?  


 • IT: Operational Engineers til FE’s hackerenhed
  Ansøgningsfrist: 24.04.23
  Brænder du for at få brugt dine stærke IT-færdigheder i den skarpe ende? Og vil du rigtig gerne have mulighed for at arbejde tæt sammen nogle af Danmarks dygtigste hackere? Så har vi det helt rigtige job til dig som ’Operational Engineer’ i FE’s Fagcenter for CNE/CNA.


 • ADMINISTRATION: Kulturbærende personaleadministrator til danmarkshistoriens største højsikkerhedsbyggeri
  Ansøgningsfrist: 24.04.23
  Har du mod på at være en del af sikkerhedsorganisationen med ansvar for tilblivelsen af FE’s nye domicil? Er du god til at holde mange bolde i luften, udøve autoritet og finde løsninger? Så er du måske den kommende personaleadministrator for Forsvarets Efterretningstjenestes (FE) Nyt Domicil Program.


 • ADMINISTRATION: Kompetent kontorassistent til danmarkshistoriens største højsikkerhedsbyggeri
  Ansøgningsfrist: 24.04.23
  Har du mod på at være en del af sikkerhedsorganisationen med ansvar for tilblivelsen af FE’s nye domicil? Kan du arbejde selvstændigt i en hurtigt arbejdende organisation og samtidig være kvalitetsbevidst og servicemindet? Så er du måske den kommende kontorassistent for Forsvarets Efterretningstjenestes (FE) Nyt Domicil Program.


 • IT: Vi søger IT-profiler - bliv en del af Danmarks hemmelige forsvar
  Ansøgningsfrist: 23.04.23
  Vi søger IT-profiler til Danmarks hemmelige forsvar, hvor du er med til at sikre danskernes tryghed.


 • DATA: Vi søger dataprofiler til måludvikling 
  Ansøgningsfrist: 23.04.23
  Vil du være med til at få data til at gøre en forskel? Har du evnen til at finde sammenhænge og relevant information i store datamængder (big data)? Vil du medvirke til at udvikle og optimere FE’s dataanalyse til gavn for de højeste prioriteter på politisk og militær analyse, så Danmark beskyttes bedst muligt? Så har vi brug for dig som en af FE’s nye dataanalytikere.


 • DATA: CFCS søger dataanalytikere til den nationale indsats mod cybertrusler fra statsstøttede hackere og ransomware-grupper
  Ansøgningsfrist: 30.04.23
  Truslen fra avancerede hackergrupper er omfattende, og derfor søger vi dygtige analytikere som vil yde en indsats for at beskytte Danmarks kritiske IT-infrastruktur. Hvis du har stærke analytiske evner og viden om IT-sikkerhed kan du være én af de analytikere, som Center for Cybersikkerhed (CFCS) leder efter.


 • VAGT: Vagt til Forsvarets Efterretningstjeneste
  Ansøgningsfrist: 08.05.23
  Har du det mentale overskud samt den psykiske og fysiske robusthed, som det kræver at være vagt i en efterretningstjeneste? Kan du agere med myndighed og samtidig bevare et venligt ansigt? Er du sikkerhedsbevidst, handlekraftig og god til at holde hovedet koldt? Så er du måske den nye vagt, som vi søger i Forsvarets Efterretningstjeneste (FE).


 • IT: It-specialister søges til den nationale it-sikkerhedsmyndighed
  Ansøgningsfrist: 01.05.23
  Brænder du for cyber– og informationssikkerhed, og er du dedikeret, pragmatisk og holistisk tænkende? Den Nationale IT-sikkerhedsmyndighed søger flere dygtige it-specialister eller officerer til beskyttelse af Danmarks klassificerede informationer.


 • IT: Operations Engineer til Big Data
  Ansøgningsfrist: 23.04.23
  Er du nysgerrig på komplekse it-systemer, prioriterer du udvikling og værdsætter du samarbejde? - Så læs videre – også selvom du ikke har erfaring på feltet - for vi søger en ny kollega.


 • DATA: Kryptologi-kyndige akademikere søges
  Ansøgningsfrist: 30.04.23
  Vi søger dig med en kryptologisk baggrund. Vil du arbejde akademisk med kryptologi og relaterede aspekter? Vil du have frihed i din hverdag, til at fordybe dig i faglige emner?


 • IT: IT-sikkerhedskonsulent til drift og udvikling af ISO 27001
  Ansøgningsfrist: 30.04.23
  Har du stærke kompetencer inden for it-sikkerhed og ISO 27001, og har du samtidig lyst til at arbejde målrettet med IT-sikkerhed i en efterretningstjeneste? Så er det dig, vi er på udkig efter!


 • ANALYTIKER: Cyberanalytiker - vil du afdække hackergrupper og deres modus?
  Ansøgningsfrist: 01.06.23
  Brænder du for at afdække APT-gruppers metoder og tilknytning, og vil du bruge dine evner og interesse til at sikre mod truslen fra hackerangreb? Så søger FE’s cyberanalyse-afdeling lige nu et antal analytikere, der besidder en kombination af interesse for cyberanalyse, teknisk flair, analytisk stringens og kreativitet.


 • ADMINISTRATION: AC-fuldmægtig med interesse for it og processer
  Ansøgningsfrist: 09.05.23
  Vil du være med til at udvikle og understøtte CFCS’s tværgående arbejdsgange og processer? Er du generalist, har gode samarbejdsevner og flair for it så er du måske vores nye kollega.


 • IT: Product Owner
  Ansøgningsfrist: 09.05.23
  I CFCS arbejder vi kontinuerligt på at sikre, at vores dygtige og højt specialiserede analytikere har adgang til de bedste dataløsninger. Vi anvender cutting edge teknologier og en bred vifte af datakilder for at forebygge, imødegå og beskytte myndigheder og virksomheder mod cyberangreb. Du får en central rolle i at understøtte dette arbejde, ved at bidrage til udviklingen og vedligeholdelsen af vores forretningskritiske systemer.

 • Vagt: Bevogtningsstyrke til danmarkshistoriens største højsikkerhedsbyggeri
  Ansøgningsfrist: 21.05.23
  Har du lyst til at arbejde med et stort, krævende og højtprofileret byggeri? Kan du arbejde selvstændigt og udvise autoritet? Så er du måske en del af den kommende bevogtningsstyrke for
  Forsvarets Efterretningstjenestes (FE) Nyt Domicil Program.
Sidst opdateret 17. april, 2023 - Kl. 15.10