CFCS.

KMD.

Den nye mand i spidsen for Center for Cybersikkerhed, Thomas Flarup, har det meste af sin karriere beskæftiget sig med it og tech. Først i TDC, hvor han bestred flere direktørstillinger, og sidenhen i KMD, hvor han senest stod i spidsen for KMD’s Technology Services & Projects.


Thomas Flarup indtræder i FE’s øverste ledelse med reference til fg. chef for FE, Svend Larsen, som siger om ansættelsen:


”Thomas kommer med mange års topledererfaring fra den private sektor og har et indgående indblik i en kompleks branche. Han har en tung it-profil, et stort branchenetværk, og så besidder han de rette kvalifikationer til at bringe CFCS op til næste niveau. Jeg er sikker på, at han vil sætte sit aftryk på den videre udvikling af CFCS og samtidigt tilføre os kompetencer, som vil være gavnlige for hele FE.”


Thomas Flarup er 47 år og uddannet civilingeniør. Foruden en lang karriere inden for it og tech har han en fortid indenfor Forsvarsministeriets område både som operativ og civil. Selv siger han om den nye rolle:


”Danmark er et af de mest digitaliserede lande i verden. Det giver os en lang række fordele, men det gør os også sårbare overfor trusler udefra. Center for Cybersikkerhed har allerede en række særlige kapaciteter og højt specialiserede medarbejdere, der arbejder i døgndrift for at afværge de mest alvorlige angreb og højne it-sikkerheden på de mest kritiske områder. Jeg ser frem til med min baggrund at videreføre og udvikle dette arbejde, så vi får et endnu bedre afsæt til at styrke it-sikkerheden og beskytte den vitale it-infrastruktur i Danmark.”


Thomas Flarup tiltræder stillingen den 1. maj 2022.